Loading... Please wait...

Populaire merken

Onze nieuwsbrief


Retourneren

Hieronder tref je de procedure aan om zendingen te retourneren:

Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je de schoenen binnen de gestelde termijn retourneren via DHL pakketservice. Voorwaarden zijn dat je de schoenen niet hebt gedragen en dat je ze terugstuurt in een onbeschadigde, orginele verpakking binnen de gestelde termijn.

Mocht bijvoorbeeld een zool of binnenzool te snel loslaten, dan kun je de schoen terugbrengen. Mocht dat qua verzendkosten geen goede oplossing zijn, dan zullen wij de reparatie middels een winkeltegoed aan je uitbetalen. Voor het plakken van een zool of binnenzool rekent de schoenmaker gemiddeld 4 euro.

Vóórdat je de schoenen terugstuurt, vul je eerst binnen 7 dagen na ontvangst van de schoenen het retourenformulier in. Je ontvangt dan van ons een retourcode. Na ontvangst van de retourcode dien je de schoenen binnen 7 dagen terug te sturen via DHL pakketservice.

ZONDER RETOURCODE KUNNEN WE GEEN RETOUREN ACCEPTEREN.

Het retourenformulier tref je aan in "mijn account" in de rechterkolom onder afgehandelde bestellingen.

Wanneer we je zending inclusief retourcode in goede staat hebben ontvangen, ontvang je direct een tegoed voor onze winkel ten hoogte van van het aankoopbedrag van de schoenen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

De kosten voor het terugsturen van de schoenen zijn voor jouw rekening.