Loading... Please wait...

Populaire merken

Onze nieuwsbrief


FAQ

Hieronder tref je de veelgestelde vragen met antwoorden aan. Mocht je vraag er niet tussen staan, mail ons dan via info@belles-choses.nl. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Veel gestelde vragen:

  •  Waar zijn de schoenen van gemaakt?

De schoenen zijn gemaakt van rundleder.

  •  Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW?

Inderdaad, de BTW zit al in de prijs inbegrepen.

  • Hoe worden de schoenen verstuurd?

Nadat je betaling bij ons binnen is, wordt de zending binnen 3 werkdagen naar het opgegeven adres  verstuurd met DHL.

  • Worden er verzendkosten berekend?

Bij het bestellen kan je ervoor kiezen om de schoenen bij ons in Uithoorn op te halen. In dat geval worden er geen verzendkosten berekend. Laat je de schoenen versturen, dan worden de verzendkosten aan je doorberekend.

  • Wat is de retour policy?

Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je de schoenen binnen 1 week retourneren via DHL pakketservice. Voorwaarden zijn dat je de schoenen niet hebt gedragen en dat je ze terugstuurt in een onbeschadigde, orginele verpakking.

Vóórdat je de schoenen terugstuurt meld je eerst, mbv het retourenformulier, dat de schoenen retour gaan komen. Je ontvangt dan van ons een retourcode. ZONDER RETOURCODE KUNNEN WE GEEN RETOUREN ACCEPTEREN. Voor meer informatie over het retourneren verwijzen we je graag naar de pagina RETOURNEREN op onze website.

  • Privacy: Hoe komen jullie aan mij e-mail adres?

E-mail adressen van prive personen hebben wij eenmalig verzameld uit mails die wij zelf hebben ontvangen van vrienden en kennissen. Wij hebben dus geen adressenbestand gekocht maar als je ons niet kent ben je waarschijnlijk een kennis van een van onze kennissen.... Onderaan iedere e-mailing staat een uitschijf-link die je automatisch uit ons bestand verwijderd als je geen mail meer van ons wilt ontvangen. Het spreekt voor zich dat we jouw gegegens niet met derden delen.