Loading... Please wait...

Populaire merken

Onze nieuwsbrief


Alg voorwaarden

Algemene betaal- en leveringsvoorwaarden Belles Choses:

Door opdracht te geven aan Belles – Choses voor een levering, is er sprake van een overeenkomst die bindend is.

Betaling:

De orderbevestiging komt via de mail bij u binnen. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen, dat wij de order goed hebben ontvangen en dat wij deze in behandeling zullen nemen. Het is daarom belangrijk dat het juiste email adres wordt opgegeven bij een bestelling.

U kunt tijdens de bestelling kiezen of u de betaling via Ideal (veilige betalingsmogelijkheid) wilt laten verlopen of dat u het bedrag bij ons komt afrekenen met een pinbetaling. Zodra uw betaling bij ons binnen is, zullen we de zending aan u versturen.

Alle prijzen op onze site staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW.

Bezorging:

De door u bestelde goederen worden door DHL pakketservice geleverd. Normaliter worden de pakketten binnen 3 werkdagen (na ontvangst van de betaling) aan u geleverd. Het adres van bezorging heeft u aangegeven tijdens de bestelling. Achteraf kunnen we geen mutaties verrichten in het afleveradres!

Wij berekenen verzendkosten voor het verzenden van de artikelen. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling. Verzendkosten worden altijd zichtbaar bij uw bestelling. Binnen Uithoorn zullen we géén verzendkosten berekenen. Ook indien u ervoor kiest om de goederen bij ons op te halen, vervallen de verzendkosten.

Ruilen en retourneren:

Neem bij twijfels over uw bestelling gerust contact op via het contactformulier op onze website of via info@belles-choses.nl. Kijk vooraf ook bij de productomschrijving onder het artikel, daar vindt u vaak al veel informatie.

Bent u na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden? U kunt het artikel ruilen of retourneren op voorwaarde dat u binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons opneemt via het retourenformulier, u ontvangt dan van ons een retourcode. Tevens mag het artikel niet gebruikt of beschadigd zijn en dient het met de orginele verpakking binnen 7 dagen na ontvangst van de retourcode terug gestuurd te worden, gebruikmakend van DHL pakketservice.  Artikelen zonder retourcode kunnen we niet accepteren! Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag als winkeltegoed aan uw account koppelen. De kosten voor het retoursturen zijn voor uw rekening.

Zie ook tabblad Retouren.

Privacy:

Belles-Choses vindt de bescherming van haar klantengegevens uitermate belangrijk. Wij behandelen uw gegevens dan ook vertrouwelijk zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Bedrijfsgegevens:

BTW nummer: NL166604823B02

Kvk nummer: 51968967